Ezen az oldallon néhány fontosabb tudnivalót, ami az oldal használata során hasznos lehet. A listát folyamatosan frissítem, ahogy találok valamit.

Tartalom:

Feltötltöttem egy videót, de az nem jelent meg oldalon. Miért?

Az oldalra feltöltött videókat a feltöltést követően a szervernek át kell konvertálnia, hogy minden eszközön megfelelően lejátszható legyen. Ez terheléstől függően hosszabb időt is igénybe vehet. Amennyiben a videó feldolgozása sikerült, akkor a rendszer értesítést fog neked küldeni. Abban az esetben, ha hosszabb idő után sem volt sikeres a feltöltés, akkor videó videódat nem sikerült konvertálni.

Mennyi tartalmat tölthetek fel az oldalra (videó, kép stb)?

Minden felhasználó számára az elérhető tárhely mérete: 256MB

Hogyan törölhetem a fiókom?

Fiókodat ezen az oldalon törölheted. A törlés azonnal megtörténik. A törlés után a fiókodhoz tartozó összes adat eltávolításra kerül és nem állítható vissza.

Valami nem megy. Hol kéhetek segítséget?

Ha valamivel elakadtál, akár regisztráció vagy belépés során, vagy az oldal használata során, akkor ezt az alábbi módok egyikén jelezheted nekünk:

Írhatsz emailt a support@gaylike.hu címre vagy a https://support.gaylike.hu is írhatsz nekünk.

Túl sok emailt kapok az oldaltól. Ki szeretném kapcsolni ezt.

Amennyiben úgy érzed, hogy túl sok emailt kapsz az oldaltól és szeretnél ezen változtatni, akkor kattints erre a linkre: https://gaylike.hu/user/privacy/#notifications

Itt lehetőséged van testreszabni, hogy pontosan milyen témákban, illetve esetekben szeretnél emailt kapni az oldaltól.

Tagként mennyi képet tölthetek fel egyszerre?

Tag ranggal rendelkező felhasználóknak ez a limit: 10

 

Amennyiben ezen az oldalon nem kaptál választ a kérdésredre, akkor a https://support.gaylike.hu/knowledgebase.php oldalon is választ kaphatsz.